sunnuntai 5. tammikuuta 2020

Puhdas velkakirja vai valkoinen kivi? (Ilm.2:17)


* Jolla on korva, kuulkoon, mitä henki puhuu seurakunnalle. Voittajalle annan siitä salatusta mannasta, ja annan hänelle puhtaan velkakirjan, ja sen velkakirjan päällä on uusi nimi kirjoitettuna, eikä sitä kukaan tiedä, paitsi sen saaja.  – Ilm.2:17 aramea)

 
* Jolla on korva, se kuulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo. Sille, joka voittaa, minä annan salattua mannaa ja annan hänelle valkoisen kiven ja siihen kiveen kirjoitetun uuden nimen, jota ei tiedä kukaan muu kuin sen saaja.' – Ilm.2:17 KR38)

 
* Jolla on korvat, se kuulkoon, mitä Henki sanoo seurakunnille. Sille, joka voittaa, minä annan kätkettyä mannaa ja valkoisen kiven, ja siihen kiveen on kirjoitettu uusi nimi, jota ei tunne kukaan muu kuin sen nimen saaja. – Ilm.2:17 käännös -92

 

Voittajille ojennetaan joko puhdas velkakirja tai valkoinen kivi. Mitä tarkoittaa puhdas velkakirja? Siihen on helppo vastata. Kun velat on maksettu, niin silloin myös velkakirja on puhdistunut. Ei ole enää mitään, mitä tarvitsisi maksaa. Jeshua (Jeesus) puhdisti meidät kaikista veloista eli synneistä kuolemalla ja vuodattamalla verensä puolestamme. Uskomalla tämän olemme päässeet vapaaseen Jumalan lapsen asemaan.

 
** ** **

Uusi Testamentti arameasta käännettynä https://ut-arameasta.blogspot.com/
 
 
** ** 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti